Nieuwe vorm van bedrijfsmassage: Access Bars®

Een hoge werkdruk en teveel dingen die tegelijk af moeten, kan stress en mentale overbelasting veroorzaken. Een Access Bars® behandeling is een nieuwe vorm bedrijfsmassage die rust en ruimte creëert in je hoofd én je lichaam in diepe ontspanning brengt.

Access Bars® creëert rust & ruimte

De Access Bars® behandeling brengt direct een diepe ontspanning op mentaal en lichamelijk vlak. De behandelaar laat de handen op een aantal punten (genaamd ‘Bars’) op het hoofd  van de cliënt rusten. Hierdoor ontlaadt de spanning die zich op bepaalde plekken heeft opgehoopt en komt er energie vrij. Er ontstaat meer ruimte in het hoofd en deze is direct voelbaar. Cliënten geven aan na een sessie meer rust, helderheid en ontspanning te ervaren.

Deze in Amerika door Access Consciousness ontwikkelde methode heeft in de laatste decennia wereldwijd duizenden mensen geholpen met mentale, emotionele en fysieke problemen van allerlei soort. De methode wordt inmiddels in zo’n 170 landen aangeboden.

Bekijk voor de resultaten van een neurowetenschappelijk onderzoek naar de effecten van een Access Bars sessie deze video.

Access Bars® op de werkvloer

Wil je bijdragen aan de vitaliteit van jouw medewerkers met Access Bars? Dat kan! De behandelaar komt dan naar jouw bedrijf toe en brengt de benodigdheden zoals een massagetafel mee. Een sessie op de werkvloer duurt circa 30 minuten. De werknemers kunnen daarna gelijk weer aan de slag.

Het uurtarief is € 80,00 excl. 21% BTW. Iets voor jouw bedrijf of organisatie? Wij bieden een proefsessie van 60 min. gratis aan.

Neem contact met ons op