Access Body Processen

Een Access Body Process® is een vorm van energetisch lichaamswerk, waarbij je de handen zachtjes in bepaalde posities op het lichaam legt en je de specifieke energie van het lichaamsproces vraagt te activeren. Deze processen worden als diep ontspannend en helend ervaren en kunnen het lichaam helpen veranderen en transformeren. De Body Processen nodigen je uit om te gaan luisteren naar de fluisteringen van jouw lichaam.

De processen

De meer dan 60 Body Processen hebben ieder een eigen energie en omvatten een uniek thema;

 • het versterken van het immuunsysteem
 • vernieuwen van de cellen
 • loslaten van trauma
 • het loslaten van stress-systemen
 • doorbreken van patronen
 • loslaten van toxische stoffen
 • herstel van de balans in het lichaam

Body Process behandeling

Ben je toe aan een moment even helemaal voor jezelf, om je lichaam te koesteren en rust te gunnen? Zou je verandering willen creëren voor jou, je lichaam en jouw leven? Tijdens een individuele sessie lig je met kleding aan op een massagetafel. Terwijl mijn handen op bepaalde plaatsen op jouw lichaam rusten, activeer ik de energie van een specifiek Body Process. We bekijken ter plekke welk proces voor jou het meeste zal bijdragen.

Het zelfhelend vermogen van jouw lichaam
Wist je dat je lichaam zowel fysiek als emotioneel trauma kan helen? De lichaamsprocessen van Access Consciousness werken met zachte aanrakingen waardoor het lichaam wordt uitgenodigd de verandering aan te gaan die het wil creëren. Het activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam, waardoor cellen weer terug kunnen keren naar hun oorspronkelijke staat. Je komt weer in verbinding met jouw lichaam en de energie kan weer volledig door het hele lichaam gaan stromen.

Bekijk de tarieven.

Afspraak maken

Access Body Process Class

Tijdens een Access Body Process Class leer je hoe je de energie van een specifiek lichaamsproces kunt activeren door je handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen én misschien nog wel belangrijker hoe jij de energie van dit proces kunt ontvangen met jouw lichaam! Je krijgt in de Class uitleg over het proces, de energie die je aanzet en de plaatsen die daarbij aangeraakt mogen worden.
Na afloop van de Class kun je het proces aanbieden in jouw praktijk of salon. Je hebt verder geen voorkennis nodig.

Tijdens de Body Process Class…

 • Ontvang je een Body Process sessie
 • Geef je een Body Process sessie
 • Krijg je een manual mee voor thuis
 • Ontvang je een certificaat

Facilitator: Suzanne van Hooff
Tarief: € 80,- (per Body Process), Access Energetic Facelift Class € 380,-
Thee, koffie en lekkers is inbegrepen.

Agenda

Body Process Class – nieuwe datum volgt

Energetic Facelift Classvoedend en helend proces voor het gezicht en lichaam, die helpt cellen te herstellen, verlevendigen, verjongen – nieuwe datum volgt, 09.30-17.30 uur 

Aanmelden Body Process Class