Access Energetic Facelift

De Energetic Facelift® is een diepgaand, verzorgend en helend proces voor het hele lichaam. Een behandeling geeft je lichaam de gelegenheid om alle stress, verzwaringen, projecties, oordelen, indrukken en beperkende energieën die zijn ingebed in je gezicht, borst en lichaam in beweging te brengen en te transformeren.

De zachte, kalmerende aanraking op o.a. je gezicht en nek, werkt met de cellen van jouw lichaam om het te herstellen, verlevendigen en verjongen. Wat als je al het oordeel uit jouw gezicht en andere lichaamsdelen kunt laten wegvloeien?

Access Energetic Facelift is één van de lichaamsprocessen van Access Consciousness.

Energetic Facelift behandeling

Ben je toe aan een moment even helemaal voor jezelf? Om je lichaam zowel fysiek als energetisch te voeden en te verzorgen? Je bent van harte welkom voor een individuele sessie! Bekijk de tarieven

Afspraak maken

Energetic Facelift Class

Lijkt het je mooi de Energetic Facelift toe te voegen als behandeling aan jouw praktijk of salon? Tijdens de Access Energetic Facelift® Class leer je dit lichaamsproces in één cursusdag te geven.

Hoe ziet de Access Facelift Class eruit?
•       Je ontmoet de grondleggers via DVD
•       Je ontvangt 2 Energetic Facelift sessies
•       Je geeft 2 Energetic Facelift sessies
•       Ontspan en Ontvang
•       Uitleg over het lichaamsproces
•       Je ontvangt een manual met daarin alle informatie over het lichaamsproces
•       Na het volgen van de cursus ben je gecertificeerd Access Facelift Practitioner®
•       Thee, koffie, sap, snacks en een lunch is inbegrepen

Facilitator: Suzanne van Hooff
Tarief: € 380,- (tarief is landelijk vastgesteld door Access Consciousness)
Tarief bij herhaling: € 190,-
Gratis voor kinderen t/m 15 jaar (ontvangen geen manual), 16- en 17-jarigen betalen de halve prijs €190,- (ontvangen een manual). Onder begeleiding van een betalende volwassene.

Aanmelden voor de cursus

Cursusdata

Zondag 12 maart 2023, 09.30-17.30 uur – locatie Albergen

Wil je graag de Access Energetic Class volgen, maar kun je deze data niet? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen wanneer het jou wel schikt. Ik geef de cursus doordeweeks ook wel individueel of combineer het met een andere deelnemer die in het weekend niet kan deelnemen.

Wil je jezelf extra in de watten leggen? Het is mogelijk om te overnachten in ons Wellness Retreat verblijf (op de locatie van de cursus). Meer informatie

Aanmelden voor de cursus