Access Bars Class

Innerlijke Rust & Ruimte

Leer in één cursusdag om Access Bars® zelf te geven! Een Access Bars® sessie brengt direct meer rust, ruimte, helderheid en ontspanning in je hoofd en in je lichaam. De sessie brengt je in een diep ontspannend lichaamsproces waarbij door de zachte aanraking van Bars, 32 energiepunten op je hoofd, de beperkende energieën die daar opgeslagen liggen losgelaten worden. De sessie waait een frisse wind door je energiehuishouding en maakt ruimte om te gaan ontvangen van het leven.

Na het volgen van de eendaagse cursus ontvang je een certificaat en ben je Access Bars Practitioner®. Je kunt Access Bars nu aanbieden in je praktijk of salon en te allen tijde uitwisselen met andere practitioners.

Tijdens de cursus...

  • Ontvang je 2 keer een Access Bars sessie
  • Geef je 2 keer een Access Bars sessie
  • Leer je de grondleggers kennen via videomateriaal
  • Krijg je een instructieboek mee voor thuis
  • Ontvang je een certificaat, waarmee je Access Bars® kunt aanbieden in jouw praktijk of salon
  • Na de class mag je jezelf een Access Bars Practitioner noemen en word je hiervoor geregistreerd bij Access Consciousness
  • Thee, koffie, sap, lekkers en een heerlijke lunch is inbegrepen

Tarief: € 300,- (tarief is landelijk vastgesteld door Access Consciousness)
Tarief bij herhaling: € 150,-
GRATIS voor kinderen t/m 15 jaar, 16- en 17-jarigen betalen de halve prijs €150,- (onder begeleiding van een betalende volwassene)

Cursusdata

Nieuwe cursusdatum volgt.

Aanmelden voor de cursus

Een Access Bars sessie uitproberen?

Nog niet eerder een Access Bars sessie ontvangen en wil je ervaren wat het met je doet? Dat kan! Boek nu jouw sessie. Als je je binnen één maand inschrijft voor de cursus ontvang je het bedrag van de Access Bars sessie terug (tot 60 min.).

Afspraak maken Access Bars sessie