Access Bars Class

Innerlijke Rust & Ruimte

Leer in één cursusdag om Access Bars® zelf te geven! Een Access Bars® sessie brengt direct meer rust, ruimte, helderheid en ontspanning in je hoofd en in je lichaam. De sessie brengt je in een diep ontspannend lichaamsproces waarbij door de zachte aanraking van Bars, 32 energiepunten op je hoofd, de beperkende energieën die daar opgeslagen liggen losgelaten worden. De sessie waait een frisse wind door je energiehuishouding en maakt ruimte om te gaan ontvangen van het leven.

Wil je Access Bars zelf leren geven? Zodat je kunt uitwisselen en de sessie kunt aanbieden in je praktijk of salon? Het is mogelijk de ééndaagse Access Bars cursus te volgen!

Tijdens de cursus...

  • Ontvang je 2 keer een Access Bars sessie
  • Geef je 2 keer een Access Bars sessie
  • Leer je de grondleggers kennen via videomateriaal
  • Krijg je een instructieboek mee voor thuis
  • Ontvang je een certificaat, waarmee je Access Bars® kunt aanbieden in jouw praktijk of salon
  • Na de class mag je jezelf een Access Bars Practitioner noemen en word je hiervoor geregistreerd bij Access Consciousness
  • Thee, koffie, sap, lekkers en een heerlijke lunch is inbegrepen

Facilitator: Reza van Regteren, Suzanne van Hooff
Tijden: 10:00-17.30 uur
Tarief: € 300,-
Tarief bij herhaling: € 150,-
GRATIS voor kinderen t/m 15 jaar, 16- en 17-jarigen betalen de halve prijs €150,- (onder begeleiding van een betalende volwassene)

Wij bieden de cursus zowel voor mensen individueel aan als voor groepen.

Cursusdata

4 juli 2020, 10.00-17.30 uur

Kun je niet op een van deze data en volg je wel graag de cursus? Dat kan! Wij bieden de cursus namelijk ook individueel aan. Samen plannen we dan een datum die fijn past. Neem hiervoor contact met ons op.

Aanmelden voor de cursus

Een Access Bars sessie uitproberen?

Nog niet eerder een Access Bars sessie ontvangen en wil je ervaren wat het met je doet? Dat kan! Boek nu jouw sessie. Als je je binnen één maand inschrijft voor de cursus ontvang je het bedrag van de Access Bars sessie terug (tot 60 min.).

Afspraak maken Access Bars sessie

Access Bars cursus met verblijf in de natuur

Lijkt het je leuk of is het praktisch (bijv. i.v.m. reistijd) om je Access Bars cursus te combineren met een overnachting? In de buurt van ons centrum zijn genoeg leuke plekjes te vinden om na je cursus heerlijk bij te komen in de natuur. Neem bijv. is een kijkje op de site van Huize Hölterhof of B&B De Pol. Kom je met de trein? Dan kunnen we je ophalen van Enschede station en je na de cursus naar je verblijf brengen.