Access Bars ervaring

Door: Bianca Tenfelde

Access Bars. De naam zegt mij niks. Toch ben ik erg benieuwd, ik zie een folder en lees deze. Ik ben een echte beelddenker en na het lezen van de folder heb ik nog geen beeld voor me. Dit doet mij besluiten om het gewoon eens te proberen, te ervaren en dan te zien wat ik ervan vind.

Eenmaal aangekomen heeft Patricia de kamer helemaal klaar gemaakt en voel ik mij zeer welkom ontvangen. Ik ga op de massagebank liggen en doe meteen mijn ogen dicht. Voordat zij begint krijg ik nog een kussentje onder mijn knieholtes en hielen. Ik lig heerlijk en voel mij helemaal lekker ‘wegzakken’ op de massagetafel. Lekker dekentje over mij heen en hetgeen gaat gebeuren; de access bars laat ik over mij heen komen.

Eerst worden mijn voeten op een bepaalde manier ‘vastgepakt/aangeraakt’ en ik voel ze helemaal warm worden. Ik voel de energie stromen en krijg een heerlijk ontspannen soort van tinteling in mijn hoofd waardoor ik nergens aan denk en heerlijk aan het genieten ben. Ik denk daarna gelijk: dit beloofd wat goeds. Dit wordt echt genieten!
Vanuit hier doet zij nog iets bij mijn handen en dan gaat zij aan het hoofdeinde zitten en pakt mijn hoofd op een hele rustige en relaxte manier vast. Wat zij precies doet… ik heb geen idee, maar ik kwam met hoofdpijn binnen die ik al een aantal dagen had. Patricia pakte steeds mijn hoofd op andere punten vast en hield daar even haar vingers stil.
Dus het lijkt niet op een massage maar het is heerlijk ontspannend. En het allerbelangrijkste: ik ging mega ontspannen en zonder hoofdpijn naar huis. Heb hierna ook geen hoofdpijn meer gehad.

Ga het vooral ervaren en laat je verrassen door de heerlijke ontspannen sfeer en invloed die het op jou als persoon gaat hebben.

Meer informatie over Access Bars