Coaching

Tijdens een coachingsgesprek wordt er samen met jou gekeken naar de thema’s die op dit moment in jouw leven spelen. Vaak komen er bij het onderzoeken van deze thema’s (oude) beperkende overtuigingen en emotionele ladingen naar voren. Meestal gaat het daarbij om het bewandelen van een innerlijk proces naar meer zelfliefde en een andere manier van functioneren, die beter afgestemd is op JOU. Bij Inner Stillness ondersteunen we je hierbij graag in de vorm van coachingsgesprekken.

Bekijk de tarieven.

Een coachingsgesprek kan een onderdeel zijn van een coachingstraject zoals het Inner Stillness Intens programma.

Afspraak maken coachingsgesprek

Inner Stillness Intens

Een programma precies afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Bewustworden en leren gewoon in het hier en NU gelukkig te zijn!

Rust in jezelf, ruimte in je hoofd en je echt Happy voelen met je leven. Ja het is allemaal mogelijk, ook voor jou! Wil jij je bewust worden van onbewuste patronen en meer inzicht krijgen in jezelf, werk, gezin en/of familiepatronen en daar ook echt een verandering in aanbrengen? Ben jij er klaar voor en wil jij daar mee aan de slag?

Wij bieden een uniek en individueel dag-, week-, maandprogramma of langer traject aan waarbij we samen door jouw leven heen wandelen. Daarbij staat discretie in een hoog vaandel.
Het programma is maatwerk en precies afgestemd op jouw wensen en behoeften. Het is daarom van belang tijdens een kennismakingsgesprek te bekijken wat wij voor je kunnen betekenen en hoe wij kunnen gaan samenwerken. Jij bepaalt daarbij de route, tijd en plaats. Dagelijkse support is ook mogelijk indien je dit wenst.

Voel je een YES, dan stellen we samen met jou een plan op waar al jouw persoonlijke doelen en de manier waarop we deze gaan behalen in terugkomen.

Dit programma wordt begeleid door Mental Power Coach & Energetisch therapeut Reza van Regteren, met ondersteuning van Suzanne van Hooff.

Afspraak maken coachingsgesprek