Energetische Stiltebehandeling

Tijdens een Energetische Stiltebehandeling wordt er bijna niet gesproken en zullen er zo weinig mogelijk woorden worden gebruikt. Wij zullen op energieniveau contact met je maken en vanuit wat jouw energie laat zien een gepaste afgestemde behandeling aanbieden.

Er worden verschillende energetische technieken toegepast afgestemd op jouw energieveld. Hierbij wordt er bijv. gewerkt met oeroude Tibetaanse hartchakra-healing, Indiase healing of klankhealing waarbij je prana (levensenergie) weer opnieuw geactiveerd wordt en oude energetische knelpunten opgelost en afgevoerd worden en je energie weer gaat stromen.

Je komt hierdoor weer meer in verbinding met je gevoelens en je denken wordt naar de stilte in jezelf begeleid. Het contact met je eigen helende bewustzijn en stilte in jezelf wordt nog meer geactiveerd en hierdoor ontstaat er heling en ruimte voor nieuwe inzichten en mogelijkheden. Ook kan er tijdens een sessie specifiek naar jouw thema’s worden gekeken die er op dat moment spelen. Bijv. in relatie met een ander, energetische koorden, patronen, oude pijnen, knelpunten in jezelf en natuurlijk nog veel meer.

Een energetische stiltesessie is een aanrader om gewoon eens te ervaren. Een gevoel en ervaring zegt namelijk veel meer dan duizend woorden.

Afspraak maken