Access Bars Class

Access Bars Class

Access Bars Class

Leer in één cursusdag om Access Bars® zelf te geven! Een Access Bars® sessie brengt direct meer rust, ruimte, helderheid en ontspanning in je hoofd en in je lichaam. De sessie brengt je in een diep ontspannend lichaamsproces waarbij door de zachte aanraking van Bars, 32 energiepunten op je hoofd, de beperkende energieën die daar opgeslagen liggen losgelaten worden. De sessie waait een frisse wind door je energiehuishouding en maakt ruimte om te gaan ontvangen van het leven.

Na het volgen van de eendaagse cursus ontvang je een certificaat en ben je Access Bars Practitioner®. Je kunt Access Bars nu aanbieden in je praktijk of salon en te allen tijde uitwisselen met andere practitioners.

Innerlijke rust & ruimte

Access Bars zijn 32 energiepunten die banen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder energiepunt staat voor een specifiek levensthema. Zo heb je Bars-punten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, heling, veroudering, creativiteit etc. Door deze punten in verschillende combinaties zachtjes aan te raken, ontlaad je alle informatie die daar opgeslagen ligt. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lichaam en creëer je ruimte voor nieuwe mogelijkheden in je leven.

Met het nalopen van de Bars-punten defragmenteer je als het ware je ‘harde schijf’ wat zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je een leven gaan creëren dat werkelijk bij jou past en wat stroomt vanuit meer gemak, vreugde en overvloed.

Access Bars is één van de tools en technieken van Access Consciousness.

Access Bars Class

Wanneer

zaterdag 14 september 2024 van 9:30 tot 17:30

Gegeven door

Suzanne van Hooff

Tarieven

Tarief: € 380,00

- Tarief is landelijk vastgesteld door Access Consciousness.

Aanbetalingstarief: € 95,00 (25% aanbetaling van € 380,00)

- Betaal het resterende bedrag vóór aanvang van de cursus.

Tarief bij herhaling: € 190,00

Kinderen t/m 15 jaar: Gratis

- Onder begeleiding van een betalende volwassene.

16- en 17-jarigen, betalen halve prijs: € 190,00

- Onder begeleiding van een betalende volwassene.

Dain Heer

Tijdens de cursus

  • Ontvang je 2 keer een Access Bars sessie
  • Geef je 2 keer een Access Bars sessie
  • Leer je de grondleggers kennen via videomateriaal
  • Krijg je een instructieboek mee voor thuis
  • Ontvang je een certificaat, waarmee je Access Bars® kunt aanbieden in jouw praktijk of salon
  • Na de class mag je jezelf een Access Bars Practitioner noemen en word je hiervoor geregistreerd bij Access Consciousness
  • Thee, koffie, sap, lekkers en een heerlijke lunch is inbegrepen

Wil je graag de Access Bars cursus volgen, maar kun je deze data niet? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen wanneer het jou wel schikt. Ik geef de cursus doordeweeks ook wel individueel of combineer het met een andere deelnemer die in het weekend niet kan deelnemen.