Online programmaLeven vanuit jouw Zielsfrequentie

Wanneer je afgestemd bent op jouw zielsessentie dan opent zich het veld van bewustZijn. Een dimensie gewoon hier op aarde, in het dagelijkse leven, afgestemd op liefde, vertrouwen, jouw bezieling… Er ontstaat daardoor een natuurlijke flow in je leven, je komt thuis aan in het NU waardoor je een gevoel van verbinding met het leven gaat ervaren. Deze Zijns toestand brengt niet alleen rust en plezier, maar opent je ook voor jouw intuïtie en creatieve inspiratie. Deze 7-weekse online cursus is bedoeld voor iedereen die het verlangen heeft om meer vanuit deze afstemming te leven én te creeëren op aarde.

Met dit programma gaan we samen een bijzonder veld creeëren waarbij we een zachte, helende energie gaan laten indalen in de groep en in ons hart…

Leeft er in jou een diep verlangen om...

 • in afstemming te leven met jouw zielsfrequentie

 • een diepere verbinding te ervaren met jouw hogere zelf, Ziel, het universum, Source en deze energie te verbinden met de aarde

 • om meer rust, plezier en flow in je leven te creeëren

 • om creatieve inspiratie uit jouw zielsdimensie te ontvangen

 • een diepere intuïtieve laag in jezelf te openen

 • uiting te geven aan jouw bezieling, je boodschap in de wereld zetten

Zeven weken lang jezelf onderdompelen in de zachte energie van jouw bezieling

Tijdens het programma gaan we afstemmen op...

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

Open jezelf voor jouw zielsessentie
Door middel van meditatie leer je jezelf te openen voor jouw bezieling, jouw connectie met Spirit, Source, God, het universum.

Verbind jeZelf met de aarde
Laat alle weerstand tegen het hier op aarde zijn los en verbind jouw unieke zielsessentie met de aarde.

Kom in Flow met het leven en met jouw ziel
Open jezelf voor het NU om te kunnen ontvangen van in het leven. Wat is de flow van jouw plezier? En ben je daar op afgestemd?

Jouw bezieling spreekt de taal van Liefde
Verwelkom alle emoties en gedachten, durf te voelen wat er is. Transformeren van oude, beperkende energie.

Overvloed
Afstemmen op oneindige mogelijkheden. Wat is de energie van het leven dat je wilt creëren? Wat zijn jouw dromen?

Dankbaarheid
Open jezelf voor de blessings van het leven en laat dankbaarheid je dagen met een goudenrandje omhullen. Dankbaarheid is de doorgang naar Grace in jouw leven.

Jouw Zielenboodschap
Ontvang inspiratie en creëer een feedbackloop met het leven. Laat jouw boodschap of bezieling de wereld in stromen. Geïnspireerde actie en leiding nemen. Bepaal de koers van je leven. Gehoor geven aan wat jouw ziel wil creëren in je leven.

Bonus!

Leer een intuïtieve boodschap te channelen. Jouw persoonlijke verbindingslijn met jouw hogere zelf of gids. Bonus webinar!

Tijdens dit bijzondere programma ontvang je...

 • 7 webinars.
 • Begeleide meditaties en visualisaties die jou een diepere verbinding met jeZelf en het leven laten ervaren
 • Wekelijkse helende intuïtieve boodschappen die jou helpen nog meer in afstemming te komen met bewustZijn
 • Integreeropdrachten om je nieuwe bewustzijn te ankeren in je leven
 • 2 webinar Q&A’s waar je terecht kunt met al je vragen over je proces
 • Toegang tot een besloten Facebookgroep waar we een prachtige energie gaan creëren die jouw transformatieproces een extra boost geeft.
 • BONUS webinar Channel een intuïtieve boodschap
 • Ik stem de volgorde van de onderwerpen af op het moment en op de energie in de groep.
YES! IK MELD MIJ AAN!

Investering en start programma

Investering: €149,- (incl. BTW)
Yes, ik wil meedoen! Wanneer gaan we van start?
Het programma start op 19 augustus 2019.

Ben je dan nog op vakantie? Van alle webinars ontvang je een replay die gedurende de gehele cursus terug te kijken is. Ook alle andere opdrachten blijven gedurende deze cursusperiode beschikbaar voor je. Daarbij is het super mooi om de energie van het programma ook jouw vakantiebestemming in te laten stromen ☺!

YES! IK MELD MIJ AAN!

Over Suzanne

Mijn naam is Suzanne van Hooff. Zo’n tien jaar geleden ontstond er in mij een roep naar meer zingeving. Ik had in die tijd een vaste baan als marketingcommunicatiespecialist en er leefde in mij een diep verlangen om vanuit een meer bezielde laag in mijzelf, vanuit iets dat veel dichter bij mij stond, bij te kunnen dragen op aarde. Dat verlangen was het begin van een zoektocht die mij in contact bracht met spiritualiteit en liet kennismaken met nieuwe inzichten en ervaringen, een andere manieren van naar de wereld kijken. Het idee dat het leven geen toevallig en betekenisloos bestaan is vol met hobbels, maakte plaats voor het weten dat er achter het leven een diepe liefde schuilgaat die ons als mens laat groeien in bewustzijn. Het leven een spiegel is, waarbij zelfs de verdrietige gebeurtenissen een bijdrage zijn in het proces naar meer innerlijke liefde en levensvreugde.

Ik voel mij super geïnspireerd als ik mensen in contact kan brengen met hun eigen helende vermogen en innerlijke wijsheid, hun intuïtie. Ik begeleid mensen daarbij graag naar meer zelfliefde en het creëren van een leven vanuit hun bezieling.

Voel jij ook dat diepe verlangen in jezelf? Dat verlangen om vanuit jouw Hart, jouw unieke zielsfrequentie een boodschap, een energie uit te dragen?

Ik help je graag met het verankeren van deze bijzondere bijdrage op aarde! ~ Suzanne