Jaarprogramma Inner Stillness I, II & III

Het jaarprogramma van Inner Stillness werkt toe naar een bewustzijnsstaat waarbij jij een helende bron bent voor jezelf en daarmee ook voor andere mensen. Het jaarprogramma is erop gericht jouw intuïtie te ontwikkelen waardoor je krachtiger in contact komt te staan met jezelf en met jouw bezieling. Door middel van meditatie ontdek je een ruimer veld in jezelf, dat we ook wel bewustzijn noemen. Vanuit deze ruime en stille staat, gaan we werken met (zelf)-healing.

Het hele jaarprogramma is zeer geschikt voor mensen die aan hun gevoeligheid willen werken en zich willen verdiepen in het ontwikkelen van hun helende kwaliteiten.

Het jaarprogramma is opgebouwd uit drie blokken die ieder 12 weken duren; Inner Stillness I, II & III. Je volgt daarvoor wekelijks een les van 2,5 uur. Je bent niet gebonden aan het volgen van hele jaarprogramma en kunt per blok bekijken of je verder wilt gaan.

“Bewustzijn, een veld van heling voor jezelf en anderen”


Leven vanuit een diepere laag, jouw intuïtie
Leren omgaan met je gevoeligheid
Jezelf vrijmaken van beperkende patronen
Thuiskomen in jeZelf
Je helende kwaliteiten ontwikkelen
Een bron van heling Zijn voor jezelf en anderen

Inner Stillness I

Terug naar jouw unieke essentie en natuur

De cursus Inner Stillness I brengt je terug naar de rust en ruimte in jezelf. Door middel van visuele meditatie leer je omgaan met gedachten en emoties en leer je hoe je terug kunt gaan naar jouw unieke essentie, naar jouw eigen wijsheid en natuur. We gaan daarbij bewust contact maken met de aarde, zodat het makkelijker wordt echt aanwezig te Zijn en om te ontvangen van het leven. Je leert je eigen energie in beheer te nemen, zodat je kunt gaan onderscheiden wat van jou is en wat van iemand anders. Je gaat je daardoor veiliger en krachtiger bij jezelf voelen. Tijdens deze cursus leer je op een dieper niveau de effecten van visuele meditatie kennen.

Eerstvolgende startdata:
In december 2019 start er weer een nieuwe cursusgroep.
Startdatum en tijd in overleg met de groep (ma t/m vrij 10.00-12.30 of 19.00-21.30)
Duur: 12 wekelijkse lessen van 2,5 uur.
Tarief: € 595,-

Wij bieden regelmatig gratis proeflessen aan, zodat je kunt ervaren of onze manier van werken bij je past. Informeer naar de eerstvolgende data en/of meld je aan voor een proefless Inner Stillness I

Inschrijven

Inner Stillness II

Helende reis door de chakra’s 

Tijdens Inner Stilless II staat de helende reis in jezelf centraal. Doordat je oude emotionele ladingen en beperkende overtuigingen gaat transformeren, ontstaat er steeds meer ruimte in je systeem. We maken daarvoor o.a. een reis door de chakra’s . Ook in deze cursus zullen we telkens teruggaan naar de stilte, naar jouw unieke essentie, en ga je deze op een diepere laag in je leven ervaren.

In de tweede helft van dit blok zul je tevens met groepsleden gaan werken met het geven en ontvangen van healing. De persoon waarmee je werkt, fungeert daarbij als spiegel voor eigen transformatie.

Start: oktober 2019
Duur: 12 wekelijkse lessen van 2,5 uur.
Tarief: € 595,-
Voor deelname aan deze cursus dien je Inner Stillness I te hebben afgerond.

Inschrijven

Inner Stillness III

Bron van heling

Tijdens Inner Stilless III ga je jouw helende kwaliteiten verder verdiepen. Zo leer je werken met verschillende healingtechnieken. Tijdens dit blok leer tevens kennismaken met reading, waardoor je het thema van de healing verder kunt belichten en onderzoeken voor jezelf en degene waarmee je werkt. Hierdoor ga je jouw intuïtie nog meer ontwikkelen en leren vertrouwen.

Start: september 2019
Duur: 12 wekelijkse lessen van 2,5 uur.
Tarief: € 595,-
Voor deelname aan deze cursus dien je Inner Stillness II te hebben afgerond.

Inschrijven

Schrijf je in voor het volledige Healing Jaarprogramma en ontvang 20% korting

Wanneer je ervoor kiest het hele Healing jaarprogramma bestaande uit drie blokken van 12 weken te volgen, ontvang je een korting van 20% op het cursusbedrag. Wanneer je hiervoor kiest teken je direct in voor alle drie de blokken.

Tarief Healing jaarprogramma: €1425,- (normale tarief €1785,-)

Inschrijven

Partnerkorting

Volgt jouw partner een van de blokken uit het Healing jaarprogramma? Dan ontvang je 10% korting bij inschrijving voor Inner Stillness I, II of III.

Betalingsmogelijkheden

Is het lastig voor je de cursus te bekostigen? Dan kun je gespreid betalen en een betalingsregeling met ons treffen. Vraag naar de mogelijkheden.

Het Healing jaarprogramma van Inner Stillness wordt gegeven door Reza van Regteren en Suzanne van Hooff. De lessen zullen afwisselend door een van beiden gegeven worden.

Het jaarprogramma plant een zaadje in jou voor meer rust, ruimte en levensvreugde in jezelf en de wereld om jou heen.. Wij kijken er enorm naar uit deze bijzondere bewustzijnsreis met jou te kunnen delen.! 

Reza & Suzanne