Cursus Healing Massage I

Discover your inner healer

Deze tweedaagse cursus maakt je bewust van jouw helende kwaliteiten. Door middel van meditatie gaan we contact maken met de helende energiestroom van liefde en ga je ervaren wat deze energie brengt bij het geven van handoplegging en massage.

Tijdens de cursus...

  • leer je intuïtief een volledige Healing Massagesessie te geven door middel van handoplegging en een zachte massage met olie.
  • ontvang je Healing Massages.
  • leer je hoe je je energie niet weggeeft en kunt ontvangen tijdens het geven.
  • leer je hoe je een Healing Massage zowel energetisch als praktisch voorbereid en afrondt.
  • wordt je door middel van verschillende meditaties bekrachtigt als healer en leer je jouw kwaliteiten in eigendom te nemen.
  • ontvang je een Healing Massage handboek.

Healing Massage

Een Healing Massage is een zachte massage waarbij zowel het lichaam als het energieveld behandeld wordt met intuïtieve handoplegging en liefdevolle strijkingen. De sessie werkt helend en helpt bij het losmaken van emotionele blokkades en het in balans brengen van het lichaam. De massage heeft een ontspannende uitwerking en maakt ruimte in je Zijn. Tijdens de sessie stem je je af op de helende energiestroom van liefde.

Door: Suzanne van Hooff
Eerstvolgende data en tijden: 2 & 3 maart 2019, 10.00-17.00 uur
Tarief: € 579,- nu met 10% korting voor € 520,-, inclusief lunch

Het belooft een weekend te worden waarbij we heerlijk gaan baden in helende energie. Na de cursus ontvang je een certificaat en kun je Healing Massage aanbieden in jouw praktijk of salon. Maximaal aantal deelnemers is 10.

Aanmelden voor de cursus