Healing Massage cursus

Deze tweedaagse Healing Massage cursus maakt je bewust van jouw helende kwaliteiten. Door middel van meditatie gaan we contact maken met de helende energiestroom van liefde en ga je ervaren wat deze energie brengt bij het geven van massage.

Met Healing Massage heb je een prachtige massagevorm in handen, waarmee je jouw cliënten terug in contact kunt brengen met de bron van heling in henzelf. Deze bron, of helend bewustzijn, is een veld waarin alles liefde waardig is. Als masseur leer je hiermee in contact te staan tijdens het geven van massage.

Tijdens de cursus...

  • leer je intuïtief een volledige Healing Massage te geven door middel van handoplegging en een zachte massage met olie.
  • krijg je basis massagetechniek aangereikt.
  • leer je de basis van energetische healing.
  • ontvang je Healing Massages.
  • leer je hoe je je energie niet weggeeft en kunt ontvangen tijdens het geven.
  • leer je hoe je een Healing Massage zowel energetisch als praktisch voorbereidt en afrondt.
  • leer je werken vanuit vertrouwen in je eigen intuïtie en een meditatieve stroom van liefde.
  • ontvang je een Healing Massage instructieboek voor thuis.

Healing Massage

Een Healing Massage is een zachte, energetische massage waarbij het lichaam behandeld wordt met intuïtieve handoplegging en liefdevolle strijkingen. Als masseur leer je werken vanuit een veld waarin alles liefde waardig is, hierdoor ontstaat er bij de cliënt ruimte om ook intern te verzachten. Het zenuwstelsel komt tot rust en het lichaam kan opgeslagen stress, emoties en spanningen loslaten. De massage heeft daardoor een helende werking.

Healing Massage is masseren vanuit je hart. Afgestemd op jouw bron van heling, laat je dit gevoel door je handen stromen. Je luistert daarbij steeds bewust naar je intuïtie in contact met de persoon die je masseert.

Door: Suzanne van Hooff, energetisch therapeut
Duur cursus: 2 lesdagen
Data en tijden tweedaagse cursus:
8 en 9 januari 2022, 10.00-15.30 uur – locatie Enschede
Tarief: €397,-
Inclusief lunch

Het beloven bijzondere dagen te worden waarbij we heerlijk gaan baden in helende energie. Na de cursus ontvang je een certificaat en kun je Healing Massage aanbieden in jouw praktijk of salon. Maximaal aantal deelnemers is 4.

Aanmelden voor de cursus