10-weekse cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Open jezelf voor de bijzondere wereld van jouw intuïtie. Daar waar de Ziel tegen jou spreekt… Jij je verbonden voelt met een groter geheel en weet dat je in liefde gedragen wordt.

Jouw innerlijke wijsheid

De cursus Intuïtieve Ontwikkeling is een ‘deep dive’ in de wereld van jouw intuïtie. Door middel van visualisatie en meditatie ga je voelen en ervaren hoe deze zachte en vaak ook helende onderstroom aanvoelt. Zo leer je de bijzondere taal van jouw ziel te ontvangen.

Tijdens de cursus gaan we o.a. werken met:

  •  Jouw centrum voor het ontvangen van intuïtieve informatie
  • Communicatie en verbinding met de aarde
  • In contact Zijn met jouw zielsessentie
  • Werken met de aura en de chakra’s
  • De energie van het hart
  • Ontmoeting met een gids
  • Leren omgaan met gedachtes en het toelaten van emoties
  • Hoe co-creëer je jouw leven, reis naar jouw dromen

Heb je het verlangen om meer in contact te komen en te vertrouwen op je gevoel, jouw innerlijke weten? Wil je jouw intuïtieve kwaliteiten verder verdiepen? Wil je oude energie/ladingen in jezelf transformeren? Heb je een verlangen om je nog meer verbonden te voelen met de liefde die het leven draagt? Dan is dit een cursus die heel mooi bij jou past in dit moment.

Introductieworkshop

Wil je meer informatie en met mij kennismaken? Ben je benieuwd of deze cursus bij jou past? Volg dan vrijblijvend de introductieworkshop op 19 januari, 15.00-16.30 uur. Tarief € 15,-.

Tijdens de workshop maak je kennis met energiewerk en de bijzondere, helende kracht van jouw intuïtie door meditatie. Zo ontmoet jouw krachtdier die met zijn/haar energie wil bijdragen aan diepere verlangens.

Ticket introductieworkshop

Toen ik zelf tien jaar geleden leerde kennismaken met visuele meditatie was ik zo geraakt en door de bijzondere kracht ervan dat ik een opleiding tot energetisch therapeut ben gaan volgen, waarbij visuele meditatie als een van de belangrijkste tools wordt aangereikt. Ik vind het zo geweldig mooi om mensen de wijsheid en liefde van hun eigen intuïtie, de stem van de ziel, te laten ervaren. Het brengt mij een gevoel van diepe vervulling.

Ik kijk ernaar uit om deze bijzondere intuïtieve reis met jou te mogen delen!

~ Suzanne

Startdatum & tarief

Trainer: Suzanne van Hooff, energetisch therapeut en oprichtster van Inner Stillness

Tarief: €249,-

De cursus bestaat uit tien opvolgende wekelijkse lessen van 1,5 uur startend op woensdag 5 februari, 19.00-20.30 uur. De lessen vinden iedere week (m.u.v. de schoolvakanties) plaats op woensdag van 19.00-20.30 uur.

Deelname aan de cursus op een andere vaste dag/tijd startend op een andere datum is eventueel mogelijk in overleg. Neem daarvoor contact met mij op.

Yes! Ik meld me heel graag aan voor de cursus!