Healing Massage cursus

Discover your inner healer

Deze tweedaagse cursus maakt je bewust van jouw helende kwaliteiten. Door middel van meditatie gaan we contact maken met de helende energiestroom van liefde en ga je ervaren wat deze energie brengt bij het geven van handoplegging en massage.

Tijdens de cursus...

  • leer je intuïtief een volledige Healing Massagesessie te geven door middel van handoplegging en een zachte massage met olie.
  • ontvang je Healing Massages.
  • leer je hoe je je energie niet weggeeft en kunt ontvangen tijdens het geven.
  • leer je hoe je een Healing Massage zowel energetisch als praktisch voorbereid en afrondt.
  • word je door middel van verschillende meditaties bekrachtigd als healer en leer je jouw kwaliteiten in eigendom te nemen.
  • ontvang je een Healing Massage handboek.

Healing Massage

Een Healing Massage is een zachte massage waarbij zowel het lichaam als het energieveld behandeld wordt met intuïtieve handoplegging en liefdevolle strijkingen. De sessie werkt helend en helpt bij het losmaken van emotionele blokkades en het in balans brengen van het lichaam. De massage heeft een ontspannende uitwerking en maakt ruimte in je Zijn. Tijdens de sessie stem je je af op de helende energiestroom van liefde.

Wil je eerst eens zelf een Healing Massage ervaren? Dat kan uiteraard! Schrijf jij je binnen een maand in voor de cursus, dan ontvang je het bedrag van de Healing Massage terug (60 min.)

Afspraak maken

Door: Suzanne van Hooff, energetisch therapeut
Data en tijden: nieuwe datum volgt
Tarief tweedaagse cursus: €379,-
Inclusief een heerlijke lunch

Het beloven twee bijzondere dagen te worden waarbij we heerlijk gaan baden in helende energie. Na de cursus ontvang je een certificaat en kun je Healing Massage aanbieden in jouw praktijk of salon. Maximaal aantal deelnemers is 10.

Kun je deze data niet en volg je wel graag de cursus? Neem dan contact met me op. Ik bied de cursus namelijk ook individueel aan en we stemmen dan samen een datum af.

Aanmelden voor de cursus