Meditatie therapie

Coach: Suzanne van Hooff

Meditatie therapie is een zachte vorm van coaching waarbij begeleide meditatie de leidraad is waarmee ik werk. Tijdens een sessie onderzoeken we samen welke thema’s er op dit moment in jouw leven spelen en reizen we in meditatie samen af naar de diepte van jouw bewustzijn. Hier kun je antwoorden krijgen op alle vragen die in jouw spelen en kun je contact maken met jouw eigen innerlijke wijsheid, jouw intuïtie. Daarbij activeer je tijdens deze sessies jouw eigen zelfhelende vermogen. Je gaat ervaren hoe het licht van jouw bewustzijn emotionele ladingen en beperkende gedachtestructuren kan verzachten en verwarmen, op die manier creëer je meer rust en ruimte in jezelf. Ik combineer de sessies vaak met lichaamswerk waarbij je leert voelen en onderzoeken wat er in jouw lichaam speelt. Denken maakt daarbij plaats voor voelen.

Meditatie therapie is o.a. een zeer effectieve methode om emoties in jezelf de ruimte te geven en toe te leren laten, antwoorden te krijgen op levensvragen, te leren luisteren naar jouw eigen behoeftes en innerlijke weten of om meer je lichaam (in plaats van je hoofd) te gaan bewonen.

Toen ik zelf tien jaar geleden leerde kennismaken met visuele meditatie was ik zo geraakt en door de bijzondere kracht ervan dat ik een opleiding tot energetisch therapeut ben gaan volgen, waarbij visuele meditatie als een van de belangrijkste tools wordt aangereikt. Ik vind het zo geweldig mooi om mensen de wijsheid en liefde van hun eigen intuïtie, de stem van de ziel, te laten ervaren. Het brengt mij een gevoel van diepe vervulling. ~ Suzanne

Bekijk de tarieven voor meditatie therapie.

Afspraak maken