Klankschaalmassage

Tijdens deze ontspanningsmassage worden klankschalen op en naast je geklede lichaam geplaatst en ritmisch aangeslagen. Door het aanslaan van de klankschalen ontstaat er een mooie natuurlijke klank, maar nog belangrijker is de trilling die je ervaart. De zachte trilling geeft een innerlijke massage en heeft een harmoniserende werking. Je zult merken dat je je gemakkelijk los kunt maken van de werkelijkheid en een diepe ontspanning ervaart.

Tijdens een klankschaalmassage ontstaat een atmosfeer van geborgenheid waarin het mogelijk wordt o.a. stress, angsten, zorgen en twijfel los te laten.

Het stelt je in staat om weer in contact te komen met je behoeften en je ‘innerlijke wijsheid’. Je neemt je lichaam misschien sinds langere tijd weer echt bewust waar. De vaak malende gedachten komen tot rust en de ziel ervaart ruimte voor ontplooiing.

Afspraak maken

Over Pascal

Pascal Tenfelde verzorgt in ons bewust-‘Zijns’-centrum klankschaalmassage en klankschalenligconcerten.

Pascal: “Ik ben bijna 25 jaar beroepsmilitair (Militair Verpleegkundige) geweest en meerdere uitzendingen gedraaid, waardoor ik vanaf 2010 met Reiki en meditatie in aanraking kwam. Wat mij heel erg aansprak en geholpen heeft zijn klankschalen. Hier ben ik mij verder in gaan verdiepen, want de combinatie van die drie dingen zijn overweldigend mooi. Ik zou mensen graag willen laten ervaren wat een positiviteit en serene rust dit kan brengen.”

Klankschalen ligconcert

Naast individuele klankschaalmassages geeft Pascal ook meditatieve ligconcerten in onze meditatieruimte. Het eerstvolgende klankschalen ligconcert staat gepland op:

Datum & tijd: vrijdag 21 juni 2019, 20.00-21.15 uur (inloop is vanaf 19.30 uur).

Tarief online betalen: €17,50.
Bij contante betaling of PIN aan onze balie geldt een toeslag van €3,50.

Online kaartje kopen
Koop online je kaartje voor het Klankschalen ligconcert op 21 juni 2019