Healing Massage

Speciaal voor vrouwen
Een Healing Massage is een zachte, helende massage waarbij het lichaam behandeld wordt met intuïtieve en liefdevolle strijkingen. Een moment waarop je alles even los mag laten en je in een diepe ontspanning mag zakken.

Tijdens de massage werk ik vanuit een helende energiestroom van liefde waardoor er ruimte ontstaat om ook intern te verzachten. Het zenuwstelsel komt tot rust en je lichaam kan opgeslagen stress en spanningen loslaten. De massage helpt om je lichaam en geest in balans te brengen en maakt ruimte in je Zijn.

Tijdens de massage stem ik mij af op het moment en op jouw lichaam en energieveld. Ik masseer je lichaam met warme natuurlijke massageolie.

Bekijk de tarieven.

Afspraak maken

Healing Touch

Vind je het prettiger je kleding aan te houden tijdens een massage? Dan is de Healing Touch sessie wellicht wat voor jou! Tijdens deze sessie werk ik met handoplegging op én net boven jouw lichaam in de energie die het lichaam uitstraalt, ook wel energieveld genoemd. Mijn warme handen brengen je in een diep ontspanning. De helende energie die gaat stromen tijdens de sessie activeert het zelfgenezend vermogen van jouw eigen lichaam.

Bekijk de tarieven.

Afspraak maken

Healing Massages leren geven?

Wil je zelf Healing Massages leren geven? Volg dan de Healing Massage cursus. Meer informatie

De massages worden gegeven door Suzanne van Hooff, energetisch therapeut.

“Ik geloof dat vanuit zachtheid het lichaam zich werkelijk durft te ontspannen. Een moment waarin alles liefde waardig is. Vanuit die energie ontstaat ruimte om ook intern te verzachten en los te kunnen laten wat niet meer dient.”
~ Suzanne