Deep Relaxing Massage

De Deep Relaxing Oil Massage is een zachte, verwarmende massage die je in een diepe ontspanning brengt. Een moment waarop je alles even los mag laten. Je diep in je lichaam én in de rust mag zakken.

Tijdens deze massage werk ik vanuit een helende, liefdevolle stroom waardoor er ruimte ontstaat om ook intern te verzachten. Het zenuwstelsel komt tot rust en je lichaam kan opgeslagen stress en spanningen loslaten. De massage helpt om je lichaam en geest in balans te brengen en geeft een boost aan je immuunsysteem. Ik masseer je lichaam met warme natuurlijke massageolie.

De massagesessie is inclusief een potje biologische thee en een schaaltje vers fruit in onze sfeervolle Relaxruimte. Ik neem alle ruimte en tijd voor je, zodat je echt tot rust kunt komen.

Boek nu de Deep Relaxing Massage voor het kennismakingstarief van € 57,- (normaal € 80,-)

Het betreft een volledige lichaamsmassage van ruim 60 min. In totaal duurt de afspraak 90 min.

Bekijk de reguliere tarieven.

Afspraak maken

Healing Massage

Een Healing Massage is een zachte massage waarbij zowel het lichaam als het energieveld behandeld wordt met intuïtieve en liefdevolle strijkingen. De massage werkt helend en helpt bij het losmaken van emotionele blokkades en het in balans brengen van het lichaam. De massage heeft een ontspannende uitwerking en maakt ruimte in je Zijn. Tijdens de massage stem ik mij af op de helende energiestroom van liefde en maak ik gebruik van verschillende vormen van healing, afgestemd op het moment en op jouw lichaam en energieveld.

De massagesessie is inclusief een potje biologische thee en een schaaltje vers fruit in onze sfeervolle Relaxruimte.

Ik neem alle ruimte en tijd voor je, zodat je echt tot rust kunt komen.

Bekijk de tarieven.

Afspraak maken

Healing Touch

Vind je het prettiger je kleding aan te houden tijdens een massage? Dan is de Healing Touch sessie wellicht wat voor jou! Tijdens deze sessie werk ik met handoplegging op én net boven jouw lichaam in de energie die het lichaam uitstraalt, ook wel energieveld genoemd. Mijn warme handen brengen je in een diep ontspanning. De helende energie die gaat stromen tijdens de sessie activeert het zelfgenezend vermogen van jouw eigen lichaam.

De sessie is inclusief een potje biologische thee en een schaaltje vers fruit in onze sfeervolle Relaxruimte.

Ik neem alle ruimte en tijd voor je, zodat je echt tot rust kunt komen.

Afspraak maken

Healing Massages leren geven?

Wil je zelf Healing Massages & Touch leren geven? Volg dan de Healing Massage cursus. Meer informatie

De massages worden gegeven door Suzanne van Hooff, energetisch therapeut.