Meditatielessen

Wij bieden wekelijks verschillende vormen van meditatie aan:

  • Yoga Nidra
  • Relaxation

Meditatie helpt o.a. om meer rust te ervaren, minder te piekeren, beter om te kunnen gaan met stress, meer te kunnen genieten, effectiever te werken, beter te slapen en beter te kunnen ontspannen. Daarbij nemen klachten als angst en depressieve gevoelens af.

We nodigen je graag uit voor het volgen van een gratis proefles, zodat je kunt ervaren of meditatie wat voor jou kan betekenen. Wij verzorgen de meditatielessen in de yoga- en meditatiezaal van Sport & Gezondheidscentrum Fit Form in Enschede. Bekijk de tarieven van onze meditatielessen.

Aanmelden gratis proefles

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een systematische meditatiemethode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen. Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties.

Lessenrooster yoga nidra:
Dinsdag 20.30-21.25 uur

Relaxation

Een meditatieles waarbij je heerlijk in diepe rust mag zakken en alles even los mag laten. Tijdens de les werken we o.a. met geuren, klanken en diep ontspannende muziek. Het grootste gedeelte van de les lig je op een yogamatje, zodat je lichaam zich ook kan overgeven aan dit rustmoment speciaal voor jou.

Lessenrooster relaxation:
Donderdag 20.30-21.25 uur
I.v.m. het zomerrooster wordt Relaxation t/m augustus 2021 niet aangeboden.

Aanmelden gratis proefles

Mediteren én naar de sauna

Heerlijk ontspannen en opgeladen naar huis toe? Je kunt je meditatieles nu combineren met relaxen in de sauna. Met jouw Wellness-abonnement of strippenkaart kun je namelijk ook gebruikmaken van de saunafaciliteiten in het centrum; o.a. saunacabine’s, stoomcabine, jacuzzi en rustruimte.