Partnermassage wellness-weekend

Samen met je partner een ontspannen weekend in de natuur beleven

Speciaal voor partners is het nu mogelijk om bij Inner Stillness een bijzondere ervaring op te doen tijdens een heerlijk weekend weg dat helemaal in het teken staat van ontspannen en genieten met elkaar. Jullie overnachten (twee nachten) in je eigen wellness retreat-verblijf op een unieke locatie te midden van de weilanden, alpaca’s en kippen in het romantische boerenlandschap van Twente. De woning is voorzien van een riante eigen tuin met daarin privé jacuzzi en sauna’s. 

Meer informatie over Wellness Retreat-Verblijf

Tot rust komen met elkaar

Eén van de door jullie geboekte dagen wordt invulling gegeven met een (privé) partnermassage cursus. Tijdens deze dag leer je om vanuit aanwezigheid en rust een heerlijke massage te geven aan je partner. Een leuke en ontspannen manier om jullie relatie verdieping te geven en even helemaal de aandacht te hebben voor elkaar. Tijdens de cursus krijg je basis massagetechniek aangereikt én leer je hoe het voelt om vanuit aanwezigheid je partner te masseren.

De cursus wordt gegeven in onze prachtige cursuslocatie grenzend aan het terrein van het wellness-retreat verblijf. De overige tijd van jullie verblijf kun je lekker je eigen gang gaan.

Relax....

Jullie dagen zien er als volgt uit:
Dag 1: aankomst op vrijdag of zaterdag vanaf 14.00 uur (ook doordeweeks te boeken)
Dag 2 & 3: jullie zijn er vrij in de partnermassage cursus op dag 2 of op dag 3 te boeken (dit is inclusief een late uitcheck op dag 3). De overige tijd ben je vrij om helemaal naar eigen behoefte in te vullen.
Partnermassage cursus: van 10.00 – 16.00 uur, inclusief een heerlijke lunch.
Aantal overnachtingen: bij dit arrangement overnacht je twee nachten bij Inner Stillness. Nachten bijboeken is uiteraard mogelijk.

Tarief

Tarief inclusief verblijf (2 weekendnachten vrij t/m zo) & cursus voor twee pers: 800 euro  nu voor 749 euro te boeken.
Dit arrangement is uiteraard ook doordeweeks te boeken (ma t/m do): tarief 649 euro.
Ook is het mogelijk je verblijf te verlengen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wil je de eendaagse partnermassage cursus (10.00-16.30 uur) boeken zonder verblijf? Dat kan! We stemmen dan samen een datum voor de cursus af.
Tarief voor twee pers: 349 euro, inclusief lunch.

partnermassage wellness weekend boeken