Retraites naar Spanje

Het mag weer! Het is weer mogelijk naar Spanje te reizen en jouw welverdiende vakantie te vieren. Wij kijken ernaar uit vanaf juli 2020 onze retraites in Spanje weer aan te bieden.

Wil je genieten, ontspannen en jezelf onderdompelen in de helende energie van de natuur? Terug in contact komen met jouw prachtige Zijn, je natuurlijke stroom, inspiratie en intuïtie? Gun jezelf dan een bijzondere vakantie in Spanje, in een gastvrije omgeving samen met een fijne en veilige groep mensen, lekker gezond eten en een heerlijke zachte zeewind die door je haren waait.

Jouw natuurlijke stroom

Tijdens de retraite worden er verschillende activiteiten aangeboden: o.a. Yin yogalessen, meditaties met verschillende thema’s en intuïtief schilderen. Ook worden er een aantal wandelingen georganiseerd in de prachtige omgeving.

Verder heb je heerlijk de tijd voor jezelf om te luieren en te genieten van de zon, het zwembad, de zee en nabijgelegen pittoreske Spaanse plaatsjes. Het gaat er vooral om dat je jouw eigen stroom en behoefte volgt, zodat je echt tot jezelf kunt komen. Behoefte aan een heerlijke massage of coachingsessie? Ook dat kan!

Neem voor meer informatie over de locaties, data en tarieven contact met ons op.

Meer informatie