Stressreductie bij bedrijven

Tegenwoordig krijgen mensen in een week evenveel informatie te verwerken als 150 jaar geleden in een heel leven. Het menselijk brein is echter nauwelijks meegegroeid. Dit zien we vooral terug aan de steeds hoger wordende uitval van medewerkers met klachten die gerelateerd zijn aan stress. De cijfers liegen er tegenwoordig niet om; zo’n zestien procent van de Nederlands, dat is één op de zeven werknemers, kampt met een burn-out. Gemiddeld blijven zij daardoor zes maanden thuis. Dit is een ingrijpende ervaring voor de werknemer, en tegelijkertijd ook voor de organisatie. Gelukkig zijn er steeds meer methoden en technieken om dit te voorkomen.

Vitaliteitsprogramma 

Mensen die zich vitaal voelen, hebben volop energie om te leven, werken en presteren. Mentale vitaliteit binnen bedrijven draait om gemotiveerde, gedreven en creatieve medewerkers. Kampen er binnen de organisatie werknemers met stress of een burn-out? Wil je met stressreductie overspannenheid of langdurige uitval van werknemers voorkomen? Zijn er werknemers die aangeven coaching nodig te hebben voor het verbeteren van hun vitaliteit?

Bij Inner Stillness bieden wij individuele coachingstrajecten én diensten op de werkvloer aan om stress bij werknemers te verminderen. Wij zijn ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out en vanuit onze achtergrond als therapeut zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar bewustwording van stressgerelateerde patronen en het creëren van een stressvrij, geïnspireerd leven.

Individuele coachingstrajecten

Op de werkvloer