Awaken your Inner LightTweedaagse Healing Cursus

Tijdens deze cursus gaan we onszelf onderdompelen in een helende energiestroom die door ons heen mag gaan werken. De stroom van bewustzijn, jouw gids, spirit, een engel, daar waar jij je verbonden mee voelt in het moment.

Tijdens de cursus creëren we een helende groepsenergie en werken we met persoonlijke intenties en rituelen. Het is mijn visie om een verbinding met het licht, het hart, in jezelf te doen ontwaken. Het is eigenlijk een ontwaken van dat wat jij in wezen bent.

Deze stroom van liefde gaan we meenemen bij het geven van healing; tijdens deze tweedaagse cursus leer je een energetische blessing te geven en krijg je de basis van healing aangereikt. Daarbij vragen we ook de aarde om bekrachtiging en maken we een innerlijke reis naar dat wat op dit moment in ons zelf speelt. Je zult gaan ervaren dat het werk van een healer ook heel erg een intern proces is, waarbij je het ‘donker’ en ‘licht’ in jezelf beiden omarmt. Door meditatie en intentie ga jij in jezelf (h)erkenning voelen voor dat wat jij te brengen hebt op aarde.

Ik zie deze cursus als een ontwaken van dat wat er al was, maar wat je op een dieper niveau mag gaan voelen en gaan openen in jezelf.

YES! Ik meld me aan voor de cursus

Tijdens de cursus 

Tijdens de cursus gaan we werken met:

  • De kracht van energie, intentie en ceremonie
  • Het herkennen en erkennen van jouw helende stroom
  • Leer je de basis van een energetische healing
  • Leer je hoe je een healing/blessing geeft
  • Verzachten van het hart en omarmen van dat wat er in jou speelt
  • Samenwerken met de aarde
  • Helende en bekrachtigende meditaties

Datum: 30 nov en 1 december
Tarief: nu €397,- (normale tarief €449,-)
Inclusief een heerlijke lunch

Maximaal aantal deelnemers 10.

Na afronding van de cursus

  • Ontvang je een Healing Cursus I certificaat Awaken your Inner Light.
  • Heb je de mogelijkheid door te groeien en te kiezen voor vervolgcursussen; o.a. Reis door de chakra’s, Aura reading & healing.

Suzanne van Hooff, energetisch therapeut en meditatieleraar

‘Awaken your Inner Light’ past bij iedereen die een verlangen heeft zich dieper verbonden te voelen met iets groters, een oneindig bewustzijn dat ons allemaal ‘draagt’.

De cursus gaat over het herkennen en erkennen van een unieke energie die via jou de wereld in wil stromen. Gaan staan voor hoe bijzonder je bent en voor jouw helende kwaliteiten. 

YES! Ik meld me aan voor de cursus