Inner Stillness Wellness Retreat B.V.

Wat leuk dat u op de verkooppagina van Inner Stillness Wellness Retreat B.V. terecht bent gekomen, hartelijk welkom.

Over ons

Onze wellness onderneming/aftakking van Inner Stillness is ontstaan vanuit een jarenlange eigen passie voor wellness en sauna’s en als bron van extra inkomsten voor ons bedrijf. De laatste jaren is er steeds meer vraag naar wellness in eigen tuin of woning. Hierin adviseren wij vrijblijvend en kunnen wiij met u meedenken in wat er allemaal mogelijk is.

De producten

Naast de verkoop van sauna’s & jacuzzi’s leveren en monteren wij binnen 24 uur in heel nederland (met uitzondering van de waddeneilanden) als extra service. De sauna’s en jacuzzi’s zijn nieuwe en zelf geïmporteerde modellen of showmodellen, die wij van andere aanbieders opkopen en dan weer met een minimale winstmarge doorverkopen. De prijzen zijn daarom extra gunstig voor u als koper. Onze opslagkosten zijn erg laag, omdat wij de opslagloodsen naast onze woning ter beschikking hebben evenals het transport van de producten zelf kunnen uitvoeren.

Uw wens onze missie

Onze verdiensten komen voort uit onze kennis van de producten, montage- en bezorgwerkzaamheden, zogezegd, de extra service en alle gemak voor de klant! Uw wens is onze missie.
Daarnaast hebben wij een wellness retraite-vakantieverblijf waar de gasten gebruik kunnen maken van onze wellness-producten. Zo kunt u eerst eens ervaren hoe het is om de producten te gebruiken.

U bent altijd welkom om te komen kijken, graag wel van te voren bellen en een afspraak maken.

Wij hopen op zeer tevreden en langdurige klanten.

Familie van Regteren

Neem contact met ons opAanbod op Marktplaats
Slider