Access BARS

Access BARS

Access BARS

Soms lijkt je ‘levensparkeerplaatsje’ aardig vol te staan. ‘Geparkeerde’ gedachten en emoties zorgen ervoor dat je hoofd en lichaam zwaar en overladen aanvoelen. Een Access Bars® sessie waait een frisse wind door je energiehuishouding en brengt meer rust, ruimte, helderheid en ontspanning in je hoofd en lichaam. Het is een manier om zonder te praten gedragspatronen en ‘vastzittende’ gedachten, overtuigingen en emoties die je leven bepalen te veranderen. Met de sessie wordt er ruimte gecreëerd in je systeem waardoor je nieuwe mogelijkheden in je leven kunt gaan aantrekken en het makkelijker wordt om te kiezen voor wat jouw hart werkelijk wenst.

Afspraak maken

Totaal

€ 75,00

Access BARS

Een Access Bars® sessie vindt plaats op een massagetafel en brengt je in een diep ontspannend lichaamsproces. Door de zachte aanraking van Bars® (energiebanen) op je hoofd worden de beperkende energieën die daar opgeslagen liggen losgelaten.

Access Bars zelf leren geven? 

Wil je Access Bars zelf leren geven? Zodat je te allen tijde kunt uitwisselen en Access Bars kunt aanbieden in je praktijk of salon? Volg dan de Access Bars cursus.