Over

Over

Over ons

Met Inner Stillness willen wij mensen begeleiden en de tools in handen geven om rust, ruimte en levensvreugde in zichzelf te vinden.

Suzanne van Hooff

Over Suzanne

Mijn naam is Suzanne van Hooff. Zo’n tien jaar geleden ontstond er in mij een roep naar meer zingeving. Ik had in die tijd een vaste baan als marketingcommunicatiespecialist in de erfgoedsector en hoewel ik hier veel heb mogen leren, leefde er in mij een diep verlangen om vanuit een meer bezielde laag in mijzelf, vanuit iets dat veel dichter bij mij stond, bij te kunnen dragen op aarde. Dat verlangen was het begin van een zoektocht die mij in contact bracht met spiritualiteit en liet kennismaken met nieuwe inzichten en ervaringen, een andere manieren van naar de wereld kijken. Het idee dat het leven geen toevallig en betekenisloos bestaan is vol met hobbels, maakte plaats voor het weten dat er achter het leven een diepe liefde schuilgaat die ons als mens laat groeien in bewustzijn. Het leven een spiegel is, waarbij zelfs de verdrietige gebeurtenissen een bijdrage zijn in het proces naar meer innerlijke liefde en levensvreugde.

Al snel ging ik stappen zetten die meer in de richting van mijn hart lagen en ben ik, naast verschillende cursussen op het gebied van bewustwording, een 4-jarige opleiding voor energetisch therapeut gaan volgen. Uiteindelijk heeft een burn-out voor een innerlijk transformatieproces gezorgd en heb ik ontslag genomen bij mijn baan in de erfgoedsector om een eigen praktijk te beginnen.

Ik voel mij zeer geïnspireerd als ik mensen in contact kan brengen met hun eigen helende vermogen en innerlijke wijsheid, hun intuïtie. Ik begeleid mensen daarbij graag naar meer zelfliefde en het creëren van een leven vanuit hun bezieling. Tijdens mijn sessies bij Inner Stillness werk ik naast coachingsgesprekken, met meditatie en lichaamswerk. Ook verzorg ik cursussen op het gebied van bewustwording, intuïtieve ontwikkeling en heling.