Healing Massage & infra-rood sauna

Healing Massage & infra-rood sauna

Healing Massage & infra-rood sauna

Speciaal voor vrouwen in een unieke wellness natuur-setting

Een Healing Massage is een zachte, energetische massage waarbij het lichaam behandeld wordt met intuïtieve handoplegging en liefdevolle strijkingen. Een moment waarop je alles even los mag laten en je in een diepe ontspanning mag zakken.

Tijdens de massage werk ik vanuit een helende energiestroom van liefde waardoor er ruimte ontstaat om ook intern te verzachten. Het zenuwstelsel komt tot rust en je lichaam kan opgeslagen stress, emoties en spanningen loslaten. De massage heeft daardoor een helende werking.

Afspraak maken

Totaal

€ 110,00

infra-rood sauna

Tijdens de massage stem ik mij af op het moment en op jouw lichaam en energieveld. Ik masseer je lichaam met warme natuurlijke massageolie.

Er is ruimte om helemaal te kunnen ontspannen, zodat je in rust en met een opgeladen gevoel de deur weer uit stapt. De praktijkruimte is gevestigd in het romantische boerenlandschap van Albergen. Te midden van de weilanden, alpaca’s en kippen. Na de behandeling kun je heerlijk nagenieten met biologische thee in onze tuin of unieke Relaxruimte.

Wellness-beleving met infra-rood sauna

Het is mogelijk om de massage te combineren met het opwarmen van je lichaam en spieren in een infra-rood sauna. De infra-rood sauna zorgt voor extra ontspanning in een diepere laag van je lichaam, hierdoor kun je de Healing Massage nog meer tot je laten komen.

De temperatuur is zelf in te stellen, waardoor de sauna ook geschikt is voor mensen die niet goed tegen hitte kunnen. De full spectrum korte golfstraler:

  • Werkt zeer ontspannend en therapeutisch.
  • Helpt bij verlichting van spier- en gewrichtsklachten (bijv. reuma, artrose en fibromyalgie).
  • Helpt bij verzachting van huidbeschadigingen (bijv. eczeem, acne, cellulitis en psoriasis).

Healing Massages leren geven?

Wil je zelf Healing Massages leren geven? Volg dan de tweedaagse Healing Massage cursus.