Healing Massage

Healing Massage

Healing Massage

Speciaal voor vrouwen in een unieke wellness natuur-setting

 Een Healing Massage is een zachte, energetische massage waarbij het lichaam behandeld wordt met intuïtieve handoplegging en liefdevolle strijkingen. Een moment waarop je alles even los mag laten en je in een diepe ontspanning mag zakken.

Tijdens de massage werk ik vanuit een helende energiestroom van liefde waardoor er ruimte ontstaat om ook intern te verzachten. Het zenuwstelsel komt tot rust en je lichaam kan opgeslagen stress, emoties en spanningen loslaten. De massage heeft daardoor een helende werking.

Afspraak maken

Totaal

€ 80,00

healing massage

Tijdens de massage stem ik mij af op het moment en op jouw lichaam en energieveld. Ik masseer je lichaam met warme natuurlijke massageolie.

Er is ruimte om helemaal te kunnen ontspannen, zodat je in rust en met een opgeladen gevoel de deur weer uit stapt. De praktijkruimte is gevestigd in het romantische boerenlandschap van Albergen. Te midden van de weilanden, alpaca’s en kippen. Na de behandeling kun je heerlijk nagenieten met biologische thee in onze tuin of unieke Relaxruimte.

Infra-rood sauna

Het is mogelijk de massage te combineren met gebruik van een infra-rood sauna voor het opwarmen van de spieren. Meer informatie

Healing Massages leren geven?

Wil je zelf Healing Massages leren geven? Volg dan de tweedaagse Healing Massage cursus.