Access Body Process

Access Body Process

Access Body Processen

Een Access Body Process® is een vorm van energetisch lichaamswerk, waarbij je de handen zachtjes in bepaalde posities op het lichaam legt en je de specifieke energie van het lichaamsproces vraagt te activeren. Deze processen worden als diep ontspannend en helend ervaren en kunnen het lichaam helpen veranderen en transformeren. De Body Processen nodigen je uit om te gaan luisteren naar de fluisteringen van jouw lichaam.

Afspraak maken

Totaal

€ 75,00

De processen

De meer dan 60 Body Processen hebben ieder een eigen energie en omvatten een uniek thema;

  • het versterken van het immuunsysteem
  • vernieuwen van de cellen
  • loslaten van trauma
  • het loslaten van stress-systemen
  • doorbreken van patronen
  • loslaten van toxische stoffen
  • herstel van de balans in het lichaam

Body Process behandeling

Ben je toe aan een moment even helemaal voor jezelf, om je lichaam te koesteren en rust te gunnen? Zou je verandering willen creëren voor jou, je lichaam en jouw leven? Tijdens een individuele sessie lig je met kleding aan op een massagetafel. Terwijl mijn handen op bepaalde plaatsen op jouw lichaam rusten, activeer ik de energie van een specifiek Body Process. We bekijken ter plekke welk proces voor jou het meeste zal bijdragen.

Het zelfhelend vermogen van jouw lichaam
Wist je dat je lichaam zowel fysiek als emotioneel trauma kan helen? De lichaamsprocessen van Access Consciousness werken met zachte aanrakingen waardoor het lichaam wordt uitgenodigd de verandering aan te gaan die het wil creëren. Het activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam, waardoor cellen weer terug kunnen keren naar hun oorspronkelijke staat. Je komt weer in verbinding met jouw lichaam en de energie kan weer volledig door het hele lichaam gaan stromen.

Body process facilitators