Yoga Nidra

Yoga Nidra

Yoga Nidra

Yoga Nidra staat er bekend om de yoga van de slaap te zijn. Het is een meditatieve vorm van yoga waarbij liggend op een yogamatje naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen. Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties.

Benieuwd of het wat voor je is? Je bent van harte welkom voor het ervaren van een proefles! 

Yoga Nidra

Wanneer

Elke dinsdag van 20:00 tot 21:00

Eerstvolgende datum

dinsdag 28 mei 2024

Gegeven door

Suzanne van Hooff

Tarieven

Proefles: € 5,00

10 keer Yoga Nidra strippenkaart: € 125,00

Losse les: € 15,00

Gegeven door Suzanne van Hooff

Diep ontspannend

Yoga Nidra is een moment helemaal voor jou om terug in verbinding te komen met jeZelf, je lichaam en je te laten dragen in het moment. Doordat je in een diepe ontspanning komt, spreek je het zelfherstellende vermogen van je lichaam aan en kun je luisteren naar jouw innerlijke weten. Je energieveld wordt ontvankelijk waardoor je jouw hartsverlangens in je leven kunt creëren. De energie van zachtheid en liefde is wat iedere les draagt.

Opbouw van de les

We starten de les met wat rek, strek- en yin yoga-oefeningen om aan te komen in je lichaam. Na een korte zittende meditatie, gaan we over op de liggende Yoga Nidra meditatie. Tijdens de les werk ik o.a. met geuren, klanken en diep ontspannende muziek. Onze sfeervolle locatie bevindt zich in de rust en ruimte van de natuur in Albergen.